Biztonságtechnika – Átlátható, ellenőrizhető és biztonságos mindennapok otthon, munkában egyaránt

2002 óta folyamatosan ügyfeleink biztonságáért és nyugalmáért dolgozunk. Korszerű megfigyelőrendszerek, megbízható riasztórendszerek és stabil beléptető rendszerek telepítésével olyan neves intézmények és nívós vállalatok mindennapjait tettük követhetővé és gördülékennyé, mint a Budapesti Főügyészség, a Terrorelhárítási Központ budapesti telephelye vagy a FŐGÁZ Zrt. ügyfélszolgálati irodái.

Beléptető rendszerek

Az egyszerűbb és főleg lakossági célú elektromos kapunyitók telepítése mellett komoly, bonyolult beléptető rendszerek telepítését is közel két évtizede végezzük. Kisvállalatoknak és nagy cégeknek egyaránt a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb beléptető rendszereket kínáljuk, melyekkel pontosan számon tartható, ellenőrizhető és akár elemezhető is a mozgás.

Ingyenes felmérés után segítünk kiválasztani a legideálisabb rendszert. Lehet, hogy neked elég egy szolidabb számkódzáras és kártyaolvasós beléptető, de elképzelhető, hogy nagyvállalat képviselőjeként bonyolultabb és átfogóbb beléptető rendszer kiépítésére van szükséged. Személyek mozgásának nyomon követésére alkalmas lehetőségek szerelésén kívül személygépkocsik, teherautók beléptető rendszerét is nagy tapasztalattal telepítjük.

Ha fontos, hogy visszanézhető legyen, kik és mikor érkeznek vagy távoznak, milyen mozgás történik területeden, bízd ránk a beléptető rendszer telepítését és nem fogsz csalódni a végeredményben.

Megfigyelőrendszerek

Folyamatos monitorozhatóságra van szükséged? Szeretnéd biztosítani területed ellenőrizhetőségét? A megfigyelőrendszerek telepítése mindezt megadja számodra. Az ilyen kamerarendszerek segítségével folyamatosan szemmel tarthatod a fontos területeket, a napi működés maximálisan ellenőrizhetővé válik.

Biztonság és bizonyíthatóság

A korszerű megfigyelőrendszerek bármilyen kérdéses esemény lefolyására döntő bizonyítékot szolgáltathatnak. Akár egy elhúzott de letagadott munkaközi szünetről van szó, vagy egy súlyosabb szabálysértés, netán bűncselekmény felderítése igényel információkat, a profi és szakszerűen telepített megfigyelőrendszer megbízhatóan segít ki a bajból.

Analóg megfigyelő rendszerek

Költséghatékony, egyszerű, gyorsan telepíthető megoldás kisebb és kevésbé problémás területek megfigyelésére. Sajnos nem minden részlet kivehető a felvételeken, így rossz fényviszonyok között, nagyobb távolságok esetén kevésbé hatékony rendszer.

IP megfigyelő rendszerek

Kiváló minőségű felvételek, nagyobb távolságból is felismerhető arcok, kivehető részletek és a nagyítás lehetősége már önmagában is elég érv az IP megfigyelő rendszerek telepítése mellett. Azonban mindezek mellé a vezeték nélküliség, az egyszerű, fúrás nélküli felszerelés is mellettük szól. Nagyobb területek, részletgazdag felvételek iránti igény esetén csak ezt ajánljuk

Az IP rendszerek drágábbak, mint az analóg megoldások, azonban a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ma már megfizethetőek.

Ha fontos, hogy szemmel tarthasd a környezeted, ha szeretnéd szükség esetén visszakövethetővé tenni, mi, hol, mikor és hogyan történt, keress minket bizalommal és a legkorszerűbb, igényeidet leginkább kielégítő megfigyelő rendszert telepítjük neked.

Riasztórendszerek

A biztonság minden élőlény alapvető igénye. Otthonunk, területünk védelmét nem vehetjük félvállról. Korszerű riasztórendszerekkel sokat tehetünk az illetéktelen behatolók ellen. Nem csak jelezhetjük a külvilágnak, hogy baj van, de el is ijeszthetjük a betolakodót.

A riasztórendszerek főleg hang és fényjelzésekkel reagálnak a nemkívánatos mozgásokra, valamint igény esetén távfelügyelethez bekötve azonnal riasztást küldenek, hogy a segítség perceken belül megérkezhessen.

Cégünk a világviszonylatban is piacvezető G4S távfelügyeleti vállalattal szerződött.

Ha riasztórendszerre van szükséged, hívj minket bizalommal. Fontos, hogy ezt az egyszerűnek tűnő, ám valójában igen bonyolult rendszert szakértő kezek telepítsék. Kényes egyensúlyt kell biztosítani, hogy a riasztó működjön, amikor kell, de minimalizáljuk a téves riasztások számát.