lepcsoburkolas

Lépcső burkolás

Lépjen biztosan fölfelé – Lépcsői burkolását bízza szakemberekre!

Kilóg az él, bereped, letörik, betörik a burkolat? – Ha mi burkoljuk lépcsőjét, ez nem eshet meg!

Profi lépcső burkolás 3 évtizedes tapasztalattal, képzett burkoló csapattal Önnek is a legjobb minőségben és jutányos áron egész Pest megyében.

Sokan gondolnák, hogy a fürdőszoba csempézése és járólapozása a legaprólékosabb feladat, azonban ha hidegburkolásról van szó, akkor a lépcső burkolás a leginkább szakembert próbáló feladat. Részben alapvető jellege miatt, részben pedig azért, mert számos esetben találkozni nem megfelelő kőművesmunkával, amely következtében a lépcső burkolás megkezdése előtt jelentős kiegyenlítő, javító munkálatokat kell végeznünk, hogy a hidegburkolat végül tényleg profin üljön a helyén.

Ahány lépcsőfok, annyi szint – és annyi vízszintes!

A nem gondosan burkolt lépcső esztétikai szempontból is problémás, különösen, ha egy része szemmagasságban lehet.

Ha kültéri, ha beltéri, a lépcsőburkolás egy nagyon speciális és rendkívüli odafigyelést, szakértelmet igénylő munka. Élek, sarkok, vízszintes, majd függőleges sík felületek váltakozása miatt precíz mérésekre és akkurátus burkolat felhelyezésre van szükség, majd pedig a számos él védelméről kell gondoskodni. Mivel a lépcsők jelentős és speciális mechanikai igénybevételnek vannak kitéve, fontos, hogy időtálló és megfelelő kopásállóságú burkolatokkal dolgozzunk, valamint a megfelelő technikát alkalmazva, nagy odafigyeléssel végezzük a munkát. Nálunk ebben nincs hiány, segítségünket már a tervezés fázisában kérheti, hogy biztosra menjen, hogy biztosan léphessen!

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy a lépcsők helytelen burkolása miatt, akár már a lépcső burkolás utáni első hetekben megmutatkoznak a hibák. Repedezés, letörő élek, egyenetlenségek keseríthetik meg a megrendelő hangulatát, amennyiben kevesebb szakértelemmel készült a munka, mint amennyi kellett volna. Az igénytelen ragasztás és a nem megfelelő élvédelem okozza a legtöbb gondot. Lépcsők esetén mindig hézagmentesen kell ragasztani. Ez úgy érhető el, ha a lépcső felületét és a burkolólapot is ragasztózzuk. Így nem maradnak üres pontok, ahol a lap berepedhetne. Szintén fontos a precíz mérés, amely megakadályozza, hogy egyes burkolatok kilógjanak. A megfelelő mérés és élvédelem meggátolja, hogy a sarkoknál, éleknél keletkezzen törés.

lepcsoburkolas

A megfelelő mérésnek baleset megelőzési szerepe is van, amelyet már a lépcső kialakításakor, a kőművesmunkák során figyelembe kell venni. Fontos, hogy a lépcsőfokok maximálisan egyforma magasságúak legyenek, különben a megszokott ütemben való lépkedésbe hiba csúszik és könnyen megvan az elesés, a boka kifordulása vagy súlyosabb sérülések. A kisebb eltolódásokat a burkolás megkezdése előtt tudjuk korrigálni, azonban a költségeket tekintve is hatékonyabb, ha eleve megfelelő kőművesmunka készül.

A kültéri lépcső burkolásnál nagyrészt ugyanarra kell számítani, mint a beltéri lépcsők hidegburkolásánál. Kültéren más anyagokkal dolgozunk, hiszen az időjárási sajátosságoknak, hidegnek, melegnek, esőzésnek, tűző napsütésnek, fagynak, hónak ellenálló burkolatra van szükség. A precizitás és minőség azonban mindenhol egyformán magas, ha minket választ.

Lépcső burkolás közületek, cégek számára

Közintézmények, cégek, irodaházak, intézmények számára is vállaljuk a lépcső burkolás felelősségteljes feladatát. Akár nagy kiterjedésű lépcsők, teraszok, akár magasba vezető feljárók, akár több lépcső burkolását is ugyanolyan szakértelemmel és viszonylag gyors kivitelezéssel végezzük, ahogyan egy lakossági munkánál is tesszük. Ingyenes helyszíni felmérésünk során precíz képet alkotunk az elvégzendő munkáról és részletes árajánlatunkkal pontosan számolhat. Lakossági és közületi megrendelők számára a lépcsőburkolás Pest megye egész területén elérhető szolgáltatásunk. Minek halogatna, lépjen mihamarabb a tettek mezejére és hívjon minket bizalommal, hogy lépcsőjén mihamarabb biztonságosan lépkedhessen!

25 év tapasztalata, folyamatos fejlődés és elérhető árak fémjelzik cégünket, nálunk megtalálja, amit keres, kérje visszahívásunkat még ma!

Kérjen ajánlatot!

+36 70 608 48 56

info@hidegburkolo.hu