teraszburkolas

Terasz burkolás profi csapatunk szakértelmével

Állja a sarat, havat, napot, fagyot, ázást és a jelentős mechanikai igénybe vételt!

A megfelelő terasz burkolás a profi szakmunkánál kezdődik

A terasz burkolás a hidegburkolás egy speciális típusa, amely nagy körültekintést igényel, különben hamar megmutatkoznak a hibák. A terasz, gang, loggia, függőfolyosó és erkély burkolatának jelentős környezeti hatásoknak kell ellenállnia, ezért két fontos összetevőből nem engedhetünk: Ezek a minőségi alapanyagok és a profi kivitelezés.

A profi terasz burkolás azt jelenti, hogy a képzett szakemberek a megfelelő alapanyagokat használják és a megfelelő technikával dolgozva, precízen, nagy odafigyeléssel végzik a kültéri hidegburkolás minden feladatát. A feladatok szinte kivétel nélkül a helyszíni felméréssel kezdődnek, melyet Pest megye egész területén ingyenesen végzünk. Precíz mérések után pontos árajánlatunk mindenre kiterjed, munkák pedig nem hagy kívánni valót maga után.
Időnként ugyan előfordulhat, hogy kevésbé vagyunk elégedettek a kőműves munkával, ám a felületek kiegyenlítése és megfelelő állapotba hozása számunkra nem jelenthet leküzdhetetlen nehézséget.
Amennyiben a kültéri terasz burkolás egy előző burkolat helyett kerül föl, a meglévő burkolat eltávolításához is érdemes profi segítséget kérni, hiszen megfelelő munkát csak megfelelő alapokra lehet végezni. A terasz burkolás számos hibalehetőséget rejt, melyekkel egy laikus nincs tisztában, így lesz a spórolásból ráfizetés.

Több mint 30 év tapasztalatával csapatunk jól tudja, mik a kültéri terasz burkolás buktatói, így biztosan el is tudjuk kerülni őket.

A megfelelő terasz burkolás új életet ad otthonának!

 teraszburkolas

Ahogy egy új ruha is egészen új külsőt kölcsönöz az embernek, úgy egy új burkolat is merőben új színt ad otthonunknak. Kiemelhetjük meleg tónusait, vagy erősíthetjük a hűvös hangulatát, de puhaságot vagy akár erős megjelenést is kölcsönözhetünk a kültéri terasz burkolás megválasztásával. Válasszon bármilyen kültéri burkolatot, mi profin helyére tesszük és ott is marad akár évtizedeken át! Természetesen a kültéri burkolat kiválasztásakor a megjelenés csak egyike a fő szempontoknak. Nagyon fontos, hogy megfelelő kopásállóságú, jó minőségű burkolat kerüljön fel, valamint annak is nagy jelentősége van, hogy mivel ragasztjuk. Amennyiben biztosra menne, keressen minket még a tervezési fázisban, hogy a lehető legjobb végeredményt biztosíthassuk Önnek!

Hidegburkolás Pest megye bármely pontján ingyenes helyszíni felméréssel, 30 év tapasztalatára alapozott szakértelemmel és garanciával!

A hidegburkolás Budapest és Pest megye számára elérhető szolgáltatásunk. Szakértőgárdánk minden tekintetben fejlődik. Létszámunk, képzettségünk és elégedett megrendelőink listája egyaránt folyamatosan bővül. Tapasztalatunkra és szaktudásunkra hagyatkozva Ön is a lehetőségeinek megfelelő legjobb eredményt kaphatja. Keressen minket elérhetőségeink egyikén, és mi a pontos hidegburkolás árak mellett számos információt kínálunk, hogy Ön végül maximálisan elégedett legyen profin burkolt teraszával.

Céges vagy közületi terasz burkolás? Vendéglátó egységeknek vagy üzleteknek? – Bármekkora alapterületen profi munkát végzünk!

Egyedi megrendelések, nagy alapterületek vagy speciális szabályok? Bármit megvalósítunk, ami a kültéri hidegburkolás kapcsán lehetséges. Ha illeszkedni kell az arculathoz, ha a közterületnek kell megfelelni, ha kiemelten nagy igénybevételre készülünk, vagy ha szűkösek a keretek, hívjon minket és kitaláljuk, miként valósítsuk meg!

 

Keressen minket bizalommal, barátságos ügyfélszolgálatunk mindenben rendelkezésére áll!

Kérje visszahívásunkat még ma !

+36 70 608 48 56

info@hidegburkolo.hu